Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grindheim blir tilbudt bedre kontrakt

Og spilleren vil bli i VIF.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga-HamKam 0-0.

Christian Grindheim (23) er bokstavelig talt en av Vålerengas mest sentrale spillere. Dette er klubben hans sjølsagt fullt klar over, og nå signaliserer de at de vil forlenge kontrakten hans.

I går innrømte sportslig/administrativ leder Lars Bohinen for Haugesunds Avis at Grindheims kontrakt burde vært bedre.

- Ingen hast

- Gjennom agenten hans har vi signalisert at vi ønsker å tilby ham en ny og bedre kontrakt. Men foreløpig er det ikke noe konkret, ettersom dette ikke haster, sier Bohinen til Dagbladet.no.

Grindheim har tre år igjen av sin nåværende kontrakt, men dette er en kontrakt som stammer fra da han kom fra FK Haugesund og førstedivisjon før 2005-sesongen.

- Har hatt stor framgang

Siden da har han etablert seg som en skapende midtbanespiller på landslaget og laget som vant serien i fjor, Vålerenga.

LUSELØNN? Christian Grindheim fikk ikke landslagslønn da han kom til VIF for halvannet år siden. Nå er klubben klar til forhandlinger om en bedre kontrakt. Foto: Scanpix
LUSELØNN? Christian Grindheim fikk ikke landslagslønn da han kom til VIF for halvannet år siden. Nå er klubben klar til forhandlinger om en bedre kontrakt. Foto: Scanpix Vis mer

- Han har hatt stor framgang siden han kom hit, og vi vil å vise ham at han er ønsket i Vålerenga. Samtidig håper vi også at han vil bli hos oss, sier Bohinen.

- Trives i VIF

Dette kan han ta helt med ro, skal vi ta Grindheim på ordet.

- Jeg kan ikke vurdere dette før det blir konkret, men jeg trives veldig godt i Vålerenga. Dessuten står det jo ikke akkurat kjøpelystne klubber i kø, heller, sier midtbanemotoren til Dagbladet.no.

- Sliter mot dårlige lag

I går spilte han en kamp på det jevne da Vålerenga bare klarte 0-0 hjemme mot HamKam. Sjøl om Vålerenga har vært gode hjemme i det siste, mener Grindheim at resultatet føyer seg inn i et mønster.

- Vi sliter gjerne litt mot dårlige lag, som legger seg lavt på Ullevaal. Resultatet blir at vi bare blir stående og slå unna for å få ballen vekk. Dette har vi hatt problemer med også tidligere i sesongen, minner han om.

- Manglet sprut

Kaptein Tom Henning Hovi er delvis enig med sin klubbkameraten sin.

- De fleste lagene kommer jo hit for å forsvare seg, så det må vi bare takle. Det største problemet vårt var at vi manglet litt sprut, og derfor klarte vi ikke å bryte ned forsvarsspillet deres, mener Hovi.

• Si din mening:

Hvor viktig er Christian Grindheim for Vålerenga?

KUNNE SENKET HAMKAM: Christian Grindheim nikket utenfor på Ullevaal i god posisjon i går kveld.