Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grindheim er lei av klubblaget sitt

- Hvis de vil selge må de kanskje gjør det nå.

ØNSKER SEG TIL BUNDESLIGA: Christian Grindheim er overmoden for et klubbskifte, og føler han er god nok til å spille i Bundesliga. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
ØNSKER SEG TIL BUNDESLIGA: Christian Grindheim er overmoden for et klubbskifte, og føler han er god nok til å spille i Bundesliga. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Christian Grindheim er inne i sin fjerde sesong i nederlandske Heerenveen.

Alt tyder på at det blir den siste.

Overfor TV 2 røper 27-åringen at han er overmoden for et klubbskifte.

- Tingenes tilstand er ikke helt topp. Vi skulle få inn ny trener, ny glød, nye spillere og... det har vel ikke slått til helt sånn som de forventet, sier Grindheim.

Da Dagbladet snakket med ham om situasjonen i Heerenveen i mai i fjor var han i ferd med å få sin fjerde trener på ni måneder. Da som nå var han mer åpenhjertig enn hva som er vanlig blant fotballspillere på toppnivå.

- Det har vært mye rot. Det virker ikke som om de hadde noen plan da de sparket Trond (Sollied), sa Grindheim den gang.

Nå har han han Ron Jans som sjef i ni måneder, uten at det har styrket Grindheims motivasjon for å bli i klubben. I stedet er tålmodigheten i ferd med å ta slutt.

- Ja, jeg er bare sugen på noe nytt. Hvis de er interessert i å selge må de kanskje gjøre det nå, sier han til TV 2 - og legger til at han føler seg klar for Tyskland og Bundesliga.

Heerenveen har vært en middelhavsfarer i Æresdivisjonen de siste par sesongene. Forrige sesong endte de som nummer 11 av 18 lag, og de ligger på akkurat samme plass nå, seks serierunder før slutt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling