Grindheim gjorde telle-gest mot Bastionen

Ikke imponert over Lyn-fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Christian Grindheim er fra Haugesund, men har allerede adoptert VIF-fansens antipati mot Lyn. Foran gårsdagens kjedelige byderby varmet han opp med å harselere over Lyns tilskuertall på hjemmekampene - og halvveis inn i 1. omgangen på Ullevaal fulgte han opp da han skulle ta en corner foran Lyn-fansen.

På avstand kunne det nesten så ut som om Grindheim rettet en advarende pekefinger opp mot tribunen. Det var ikke tilfelle, forsikret han etter kampen.

- De ropte til meg først, så jeg telte hvor mange de var. De var vel kanskje 1400 til sammen, sier tellefantomet Grindheim til Dagbladet.no.

- Hva ble ropt?

- Jeg husker ikke helt. Da jeg så på dem holdt de i hvert fall kjeft, smiler han.

Grindheim hadde en brukbar dag på jobben mot Lyn, men var sliten etter to lokalderby på fire dager. Han betegner gårsdagens oppgjør som «en forferdelig dårlig kamp», og er skuffet over at det heller ikke denne gangen lyktes for VIF å slå erkerivalen for første gang i serien på 26 år.

- Jeg er drita lei at pressen skal snakke om det hele tiden. Vi vinner vel en eller annen gang, håper han.

Vålerenga ligger fortsatt fjerde sist på tabellen, har 10 poeng opp til serieleder Brann og fem poeng til Viking på tredjeplass.

Grindheim gjorde telle-gest mot Bastionen

Han er godt fornøyd med å ha fått med seg fire poeng fra kampene mot Lillestrøm og Lyn.

- Målet var mellom fire og seks poeng, men mot Lyn synes jeg egentlig ingen av lagene fortjente tre poeng. Vinner vi de to siste før ferien ser det ikke så aller verst ut, sier Grindheim til Dagbladet.no.

TALLRIKE?: Lyn-bastionen skrek mot VIF-kaptein Christian Grindheim - landslagsspilleren svarte med å telle Lyn-supporterene. Foto: Lise Åserud/Scanpix
TALLRIKE?: Lyn-bastionen skrek mot VIF-kaptein Christian Grindheim - landslagsspilleren svarte med å telle Lyn-supporterene. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer
<B>MOROMANN:</B> Grindheim svarte tilropene med å telle Lynh-bastionen. Da holdt de kjeft, i følge VIF-kapteinen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer