- Grindheim nærmer seg landslaget

Det mener Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no:) Christian Grindheim (21) har hele denne sesongen ligget i toppen av Dagbladets spillerbørs, og har imponert gang på gang i Tippeligaen.

Kjetil Rekdal synes det nå begynner å lukte landslagskvalitet av unggutten.

- Det er en fryd å se på Grindheim, og vi er veldig, veldig godt fornøyd med ham. Han burde ikke være langt unna en landslagstropp nå, sier Rekdal.

- Vi var best

Flere ganger denne sesongen har Kjetil Rekdal vært mer fornøyd med poengene Vålerenga har fått enn spillet klubben har prestert.

I dag var det stikk motsatt. Rekdal er godt fornøyd med det han mener er «årsbeste».

- Er du skuffet over bare ett poeng etter en god kamp?

- Jeg håpet jo på alle poengene, og vi kunne fort fått alle. Totalt sett har vi best trykk og flest sjanser, men det er ikke alltid det holder til å vinne. Start hadde noen sjanser de også, så vi kunne endt opp uten poeng, sier han til Dagbladet.no.

UNGGUTT I FORM: Kjetil Rekdal mener det begynner å lukte landslagsklasse av Christian Grindheim. Foto: EIRIK H. URKE
UNGGUTT I FORM: Kjetil Rekdal mener det begynner å lukte landslagsklasse av Christian Grindheim. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer

Skal trene tøft

Bård Borgersens sjanser mot slutten endte derimot ikke i mål, og Vålerenga ligger fortsatt tre poeng bak serielederen. Det bryr ikke Rekdal seg om, for Tippeligaen er bare ni serierunder gammel.

Nå er det to uker til neste seriekamp, på grunn av landslagspausen.

Den tida har Rekdal og Vålerenga tenkt til å bruke godt.

- Vi skal trene tøft, for vi henger etter. Vi går tomme for sprut og får ikke satt inn den ekstra spurten vi skulle hatt mot slutten, sier han.

IMPONERT: Kjetil Rekdal liker det han ser av Christian Grindheim.