Grindheim og Mos ferdige i Vålerenga

- Dessverre falt ikke alle brikkene på plass, sier Rekdal.

 FERDIGE:  Både Mos og Christian Grindheim reise tilbake til FC København, etter at utlånsavtalene deres ender i dag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FERDIGE: Både Mos og Christian Grindheim reise tilbake til FC København, etter at utlånsavtalene deres ender i dag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Vålerengas plan om å hente Christian Grindheim tilbake til klubben på permanent basis gikk ikke i boks.

VIF-kapteinen har vært på utlån hos Oslo-klubben siden i vinter, og det har vært ønsket fra Vålerengas side at 29-åringen ble i klubben.

- For å få i orden en permanent avtale for Christian var det tre parter som måtte enes. Vålerenga og FCK, Christian og FCK og Christian og Vålerenga. Dessverre falt ikke alle brikkene på plass og derfor reiser også Christian tilbake til FC København nå, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

- Christian har vært en av våre beste spillere så langt i sesongen, og det er selvfølgelig tungt å miste han både som spiller og ledertype i spillergruppa.

Siste kamp i dag Dermed ble 1-0-seieren over Lillestrøm siste kamp i Vålerenga-drakta for Christian Grindheim.

- Vi får se. Dere får som regel greie på det før meg. Det er ingenting som er skrevet ned på papiret ennå, sier Grindheim om avtalen når han møter Dagbladet etter kampslutt. - Tror du dere kommer til en enighet?

- Jeg vet ikke, vi får se, sier Grindheim.
Ingen Mos i dag Også Mostafa Abdellaoue har vært på lån fra FC København, og slår følge med Grindheim tilbake til Danmark, etter at begges utlånskontrakter gikk ut i dag.

- Mos hentet vi for å ha mer dekning offensivt, men han har flere år igjen av kontrakten sin med FCK. Derfor var det ikke i utgangspunktet en intensjon om å prøve å hente han permanent på dette tidspunktet, sier Kjetil Rekdal.

Mos fikk ingen spilleminutter i sin avskjed med Oslo-klubben.