Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grindheim opprørt over Gashi-salget

Refser VIF-ledelsen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): VIF-fansen lot sin vrede gå utover Ardian Gashi etter gårsdagens overraskende overgang til Brann.

Christian Grindheim retter harmen mot VIF-ledelsen.

- Jeg trodde det var kødd, men så leste jeg nettavisene og fikk det bekreftet. Det kom som en bombe. Det er dårlig gjort av ledelsen å selge Gashi, og det er heller ikke rett tidspunkt. De måtte i så fall solgt ham før, så vi fikk henta inn en erstatter, sier Grindheim.

Ribbet

Han føler ledelsen signaliserer et senket ambisjonsnivå med salget av Gashi.

- Det virker nesten som om de sier at nå skal vi bare klare oss, og that\'s it. Det gjelder i hvert fall ikke for spillergruppa. Vi har fortsatt en 4. plass i sikte, som gir Royal League.

- Er du fornøyd med jobben Lars Bohinen har gjort?

- Jeg tror ikke Lars har tatt avgjørelsen om å selge Ardian alene, svarer Grindheim.

TIL UNGARN: I ettermiddag fløy Daniel Braaten og Christian Grindheim til Ungarn. Lørdag starter EM-kvaliken. Foto: SCANPIX
TIL UNGARN: I ettermiddag fløy Daniel Braaten og Christian Grindheim til Ungarn. Lørdag starter EM-kvaliken. Foto: SCANPIX Vis mer

I løpet av få uker har Vålerenga kvittet seg med flere spillere som ville vært selvskrevne i førsteelleveren hos andre lag. Særlig den sentrale midtbanen står ribbet tilbake etter salgene av Magne Hoseth, Amund Skiri og Ardian Gashi.

Snart venneløs

Nå mener Grinheim Vålerenga bare har tre klare alternativer på den sentrale midtbanen: Ham selv, Thomas Holm og unggutten Steinar Strømnes.

Og med tanke på at Grindheim allerede er bokført med seks gule kort, er ikke oddsen høy for at han må stå over opptil flere kamper i høst.

- Er du bekymra for situasjonen?

- Mot Viking spilte vi uten Gashi og vant, så jeg er vel ikke bekymra. Men Ardian var en meget god spiller, og typisk nok var det han jeg har hengt mest sammen med i det siste, smiler Grindheim oppgitt.

For haugesunderen har etter hvert blitt vant med at lagkameratene han trives best sammen med går til andre klubber - best kjent som Grindheim-forbannelsen.

- I fjor var jeg mest sammen med Steffen (Iversen), og han forsvant. I år har det vært mest Amund (Skiri) og Magne (Hoseth), men så dro de. De siste ukene har jeg hengt med Ardian, men du så hvordan det gikk. Nå vil jeg bare sitte i leiligheten min og sture, sier Grindheim.

image: Grindheim opprørt over Gashi-salget

Og legger spøkefullt til at Freddy dos Santos og Morten Berre er de neste på vei vekk fra Valle ...

Stusser over hatet

- Har du snakket med Gashi det siste døgnet?

- Jeg sendte ham noen meldinger og ønsket lykke til. Jeg ba ham kjøpe en fin leilighet i Bergen, for omtrent alt jeg har av kompiser er der borte, sier Grindheim - men forsikrer at han ikke har noen umiddelbare planer om å slå følge med Gashi.

Likevel stusser han litt over at hatet mot Brann er så sterkt blant VIF-fansen.

- Jeg hører rykter om at Brann er det verre enn Lillestrøm og Lyn. Det visste ikke jeg, i hvert fall, sier Grindheim.

VIL SAVNE GASHI: Christian Grindheim ba Ardian Gashi finne seg en stor leilighet i Bergen, slik at han kan komme på besøk.