SLITER I FCK: Situasjonen til Christian Grindheim i FCK beskrives som ikke tilfredsstillende. Nå er 29-åringen ønsket i Vålerenga. 
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SLITER I FCK: Situasjonen til Christian Grindheim i FCK beskrives som ikke tilfredsstillende. Nå er 29-åringen ønsket i Vålerenga. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Grindheim på ønskelista til Vålerenga

Gjensyn med Kjetil Rekdal?

(Dagbladet): Christian Grindheim sliter med spilletid i FC København og har bare startet to av 20 seriekamper denne sesongen.

Nå kan 29-åringen være på vei tilbake til norsk fotball.

Etter det Dagbladet kjenner til er Grindheim ønsket tilbake til Vålerenga, der han spilte tre sesonger mellom 2005 og 2007. Med Kjetil Rekdal som trener var han en sentral del av laget som tok seriegull i 2005.

Nå er Rekdal tilbake som sjef på Valle, og allerede i gang med prosessen om hvilke spillere han ønsker å ha med seg framover.

Grindheims agent, Tore Pedersen, sier han ikke kjenner til noen interesse fra Vålerenga.

- Det er mer enn jeg vet. Jeg regner med at Kjetil (Rekdal) i så fall sier det til meg.

- Kan Vålerenga være interessant for Grindheim?

- Det er mye rykter ute og går, jeg kommenterer ikke noe før det er noe konkret, sier han til Dagbladet.

Det er pause i danske Superligaen nå, men Grindheim har ikke startet en kamp siden Esbjerg ble slått 2-1 i starten av august. Han har også falt ut av landslagstroppen den siste tida.

- Hvordan ser dere på situasjonen hans i FCK?

- Den er ikke tilfredsstillende, så får vi se.

- Det kan bli en overgang nå i dette vinduet?

- I fotball kan alt skje. Det kan for eksempel hende Ståle Solbakken tar over landslaget til sommeren, sier Tore Pedersen.

Grindheim har kontrakt med FCK i halvannet år til.