Grindheim på vei inn?

Også Hoset kan erstatte Tommy.

SAS-HOTELLET, OSLO (Dagbladet.no): I dag skulle egentlig Tommy Svindal Larsen teste seg skikkelig for å se om beina holder til lørdagens storkamp mot Italia. Den testen blir utsatt, og morgendagen blir D-dag for 31-åringen.

- Både jeg og Åge (Hareide) vil vite om det kommer til å funke. Dersom det viser seg at jeg ikke kan spille, er det bedre at han kaller inn en erstatter. Det holder ikke å bare være halvveis i form mot Italia, sier Svindal Larsen til Dagbladet.no.

På dagens formasjonstrening spilte Kristofer Hæstad sammen med de andre ti som ligger an til å starte mot Italia. Likevel er det mulig Hareide velger å kalle inn en erstatter.

Taus Hoset

Og da er Magne Hoset eller Vålerengas formspiller Christian Grindheim nærliggende alternativer.

- De er mulige alternativer. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvilke kvaliteter jeg vil ha inn, men jeg har spillere klare, svarte Hareide på spørsmål fra Dagbladet.no på dagens pressekonferanse.

Magne Hoset er svært ordknapp.

- Jeg er frisk og i form, men noe mer vil jeg ikke si. Hva jeg synes om å ikke få være med, vil jeg heller ikke kommentere, sier han til Dagbladet.no.

Stabilitet

Grindheim tror heller Hoset blir innkalt i stedet for han.

- Jeg skal spille viktig U21-kamp mot Italia på fredag, så jeg regner med de heller kaller inn Hoset dersom det blir aktuelt å hente inn en ny mann.

- Samtidig sier jeg ikke nei tak om jeg får sjansen. Kanskje jeg blir aktuell mot slutten av sesongen dersom både jeg og Vålerenga gjør det bra. Uansett er det viktigste for meg å bli mer stabil.

Grindheim gleder seg nå til fredagens kamp på Marienlyst.

- Det blir et tøft oppgjør, men vi håper å bite bedre fra oss enn vi gjorde der nede (tap 2-0).

SNART A-LAGSMANN: Christian Grindheim tror ikke han blir kalt inn til A-landslagstroppen nå. Her fra U21-landslagets bortekamp mot Italia og Damiano Ferronetti i september.