Grindheim skadet på trening

Omfanget av skaden er usikkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLHALL: (Dagbladet.no:) Vålerengas midtbanekriger Christian Grindheim pådro seg en skade i låret under trening i dag, melder Nettavisen.

I en duell med en ikke navngitt person i VIFs støtteapparat fikk Grindheim seg en smell og måtte ut av banen med ispose på låret, bare tre dager før thrilleravslutningen på årets Tippeliga.

- Ikke alvorlig
Vålerengas fysioterapeut Håkon Schwabe er optimistisk i forhold til omfanget av skaden.

- Dette dreier seg om en klassisk lårhøne, sier Schwabe til Nettavisen.

En VIF-spiller som er mer usikker med tanke på lørdagens uhyre viktige bortekamp mot Odd, er Kjetil Wæhler. Etter det Dagbladet.no forstår, kunne ikke kaptein Wæhler spilt mot Odd hvis det var kamp i dag.

- Det har vært kjempefrustrerende å se serieinnspurten fra sidelinja og ikke kunnet gjøre noe med de sviktende resultatene, sier Wæhler til TV2 i kveld.

Ifølge TV2 håper VIF-kapteinen å kunne være klar til lørdagens kamp til tross for at han ikke trente i dag.


Må framover på banen
Forutsetningene for serieavslutningen er ganske enkle:

Hvis både Vålerenga og Start vinner mot henholdsvis Odd og FFK, må VIF score minst to mål mer enn de gule fra Kristiansand.

Kjetil Rekdal har tidligere uttalt at han tror Vålerenga trenger minst fem mål mot Odd i Skien på lørdag.

LÅRHØNE: Christian Grindheim ble liggende etter en duell, og måtte ut med nedkjølt lår under dagens VIF-trening. Foto: Bjørn Langsem
LÅRHØNE: Christian Grindheim ble liggende etter en duell, og måtte ut med nedkjølt lår under dagens VIF-trening. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Den oppgaven kan vise seg å bli tøffere enn planlagt med kapteinen og midtbaneterrieren på sidelinja.

SKADEFRO? Det skal ha vært i en duell med et medlem av støtteapparatet Grindheim ble skadet under dagens trening i Vallhall.
IKKE ALVORLIG: Selv om Grindheim tydelig hadde vondt i låret, tror ikke klubbens fysioterapeut at det er noen fare for serieavslutningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer