Grindheim ferdig i Vålerenga

Grindheim takket av med seier

Christian Grindheim spilte søndag sin siste hjemmekamp i Vålerenga-drakt. Midtbaneveteranen spilte solid i 2-0-seieren mot Odd.

FERDIG: Christian Grindheim spilte sin siste hjemmekamp som Vålerenga-spiller. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FERDIG: Christian Grindheim spilte sin siste hjemmekamp som Vålerenga-spiller. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Før kampstart ble det kjent at 34-åringen ikke får fornyet kontrakt med Oslo-laget. På Valle ble han takket av med blomster og en unison hyllest fra tribunene.

Grindheim står med over 250 kamper for Vålerenga i løpet av to perioder i klubben. Det er VIF som har valgt ikke å forlenge avtalen med sin kaptein. Søndag gjorde han en bra figur på midtbanen mot et Odd-lag som er ute av form.

I metallet

Chidera Ejuke ga VIF-fansen tidlig noe å juble for. Etter åtte minutter smalt nigerianeren inn 1-0 på en ball som først hadde blitt blokkert av Odd-forsvaret.

Ronny Deilas menn var klart best. Etter et snaut kvarter var Grindheim bare et stolpetreff unna å score i sin nest siste kamp for Vålerenga.

Odd fikk virkelig kjørt seg før pause, men gjestene fra Skien klarte å holde unna flere scoringer i første omgang. Det tok imidlertid ikke lang tid før det sto 2-0 etter sidebytte. Etter en corner la Magnus Lekven ballen til rette og curlet den elegant i nettmaskene.

Like mange poeng

Olivier Occéan kunne tatt Odd tilbake i føringen, men spissveteranen tok ikke vare på sjansene sine i annen omgang.

Skien-laget har kun vunnet tre av sine ti siste seriekamper, og før siste serierunde ligger Dag-Eilev Fagermos menn på en skuffende 9.-plass med 39 poeng.

Vålerenga har like mange poeng, men bedre målforskjell gjør at laget er nummer seks på tabellen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer