Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Grindheim til FCK for 5,9 millioner

Bare den personlige avtalen gjenstår, ifølge dansk avis.

KAN BLI FCK-SPILLER: Christian Grindheim skal ifølge danske Ekstra Bladet være nær en overgang til FC København. Her i kamp for landslaget mot Nani og Portugal. Foto: Erlend Aas,Scanpix
KAN BLI FCK-SPILLER: Christian Grindheim skal ifølge danske Ekstra Bladet være nær en overgang til FC København. Her i kamp for landslaget mot Nani og Portugal. Foto: Erlend Aas,Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Christian Grindheim skal være på vei fra Heerenveen til FC København, melder danske Ekstra Bladet i dag.

Ifølge avisa betaler danskene 750 000 euro (5,9 millioner kroner) for den norske landslagsspilleren. Klubbene skal være enige om summen, og i så fall gjenstår det bare at Grindheim blir enig med FCK om de personlige betingelsene.

Heerenveens danske keeper Kevin Stuhr Ellegaard sier det er et «meget godt kjøp» dersom FCK sikrer seg Grindheim.

- Han jobber beinhardt i hver eneste kamp. Han løper mye og er en skikkelig lagspiller. Men samtidig er han også en god fotballspiller, sier Ellegaard til Ekstra Bladet.

Grindheim har ikke lagt skjul på at han vil vekk fra sin nederlandske klubb. Primært har han ønsket seg til en av de større ligaene, men i FCK er det selvsagt muligheter for et nytt Champions League-eventyr.

FCK er forberedt på å miste William Kvist til Stuttgart, og Ellegaard mener Grindheim kan dempe savnet for FCK.

- Både som spiller og menneske er jeg sikker på at han vil passe godt inn i FCKs tropp, sier Kevin Stuhr Ellegaard.