Grini på brettet

Mens Norge tapte så det suste mot tyskerne i Neubrandenburg, koblet Kjersti Grini av med snowboardkjøring i Eikedalen utenfor Bergen.

- Egentlig hadde jeg lyst til å reise, men Marit Breivik ønsket å teste andre bakspillere. Slik er det ofte på denne tida av året: De etablerte spillerne får fri. Og fridagen brukte Kjersti Grini på brettet - i strålende sol.

Kjørte hele dagen

- Jeg har kjørt i hele dag - til heisen stengte, og har faktisk fått brunfarge. Og det gikk ganske brukbart, for jeg har bare gått på trynet to ganger. Men det får mildværet ta skylda for. Etter hvert ble det kram snø og tungt å kjøre.

- Er du flink på brettet?

- Jeg fortalte noen av ungene i bakken at jeg har kjørt i fem år. De ble ganske imponert, men seinere hørte jeg dem si at «Kjersti er ikke så flink til å ha kjørt så lenge», flirer frøken Grini.

- Men jeg har det veldig moro på brettet. Dette er min måte å lade batteriene på, sjøl om jeg også har det flott sammen med landslagsjentene.

På neste samling

- Nå håper jeg i stedet å bli tatt ut til den neste samlingen på Nøtterøy i mai og deretter på La Santa, sier Kjersti Grini.

  • Hege Vikebø ble norsk toppscorer med seks mål.
BRETT-JENTE:-Snøbrett er kjempegøy og glimrende når du skal lade batteriene.
FEM ÅR:-Kjersti Grini har kjørt på snøbrett i fem år.