Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grini slo Anja og ble seriemester

Kjersti Grini og hennes Ikast-Bording er dansk seriemester i håndball etter å ha slått Anja Andersens Slagelse 36-32 onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens hjemmelaget avgjorde tittelduellen mot Viborg en serierunde før slutt, er Slagelses håp om sluttspillplass nesten ute. Mia Hundvin og hennes lagvenninner har fortsatt et lite håp, men da må Randers eller GOG snuble i innspurten.

Ikasthallen var fullsatt med 2090 tilskuere en god stund før avkast, til kampen som for publikum ble enda mer interessant da Ikast-trener Christian Dalsmose denne uken kritiserte Slagelse-kollega Anja Andersen og kalte hennes stadige bruk av langfingeren som «barnslig og latterlig».

Første omgang var preget av gavmildt forsvarsspill, og scoring på de fleste angrep. Ved pause sto det 21-16 til Ikast. Kjersti Grini slet med frimerke i deler av kampen, men viste klasse og scoret mange mål.

Til slutt sto det 36-32 til vertene. Slagelse må se framover mot neste sesong, da Anja Andersen har lovet serietriumf. Hun akter å presentere en rekke forsterkninger rett over påske.

(NTB-Ritzau)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!