Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grini vraket som kaptein

EM-helten Kjersti Grini (27) har mistet kapteinsbindet i Tertnes: Hun ble for tøff for både spillere og trenere, melder BA.

Bare uker etter at Kjersti Grini var kaptein for gulljentene i EM, blir hun fjernet som kaptein på klubblaget Tertnes. Beslutningen kom blant annet med begrunnelse i samtaler med spillerne i forrige uke.

Janne Kolling Johannesen overtar kapteinsbindet i Bergen-klubben.

- Det er til det beste for laget at Janne Kolling Johannesen er kaptein, sier Tertnes-trener Eskil Berg Andreassen til BA.

Splittet

Men spillerne er splittet i synet på Grini i kapteinsrollen. Noen spillere har vært fornøyd med den tøffe 27-åringen som sjef, mens andre har signalisert at det ble litt i meste laget, skriver BA.

- Jeg tar beslutningen til etterretning. Og så vil jeg forsøke å gjøre mitt beste for Tertnes i fortsettelsen. Jeg forsøker å ikke legge for mye følelser i dette, sier den vrakede kapteinen.

Grini skal fortsatt ha ansvar for angrepsspillet til Tertnes. Hege Vikebø skal styre forsvarsspillet, mens Janne Kolling Johannesen får sjefsansvaret for laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling