- Grönhagen sykmeldt igjen

Men spillerne har ikke hørt noe.

SYKMELDT: Fredrikstad-trener Anders Grønhagen. 
Foto:  Jon Olav Nesvold / SCANPIX .
SYKMELDT: Fredrikstad-trener Anders Grønhagen. Foto: Jon Olav Nesvold / SCANPIX .Vis mer

||| (Dagbladet.no): Fredrikstad-supporternettstedet ffksupporter.net skriver i kveld at Anders Grönhagen vil bli sykmeldt de nærmeste dagene.

Fredrikstad Blad har fått bekreftet sykmeldingen, og skriver at klubben vil komme med en offisiell uttalelse om trenerens situasjon i morgen.

Spillergruppa ser foreløpig ut til å være helt ukjent med opplysningene.

Gashi uten info
- Jeg skjønner at du ringer, for det er det flere som har gjort. Jeg har hørt de samme ryktene som du har, men bare gjennom andre, sier Ardian Gashi til Dagbladet.

Han har forsøkt å komme i kontakt med ledelsen i klubben i kveld, og har fått beskjed om å holde seg i ro til i morgen. Ingen i Fredrikstads øverste administrasjon eller sportslige ledelse har hittil svart på Dagbladets henvendelser, og det er heller ingen pressemeldinger publisert på klubbens offisielle nettsider.

- Vi har hatt fri i dag, så jeg har ikke snakket med noen i ledelsen. Selv om jeg synes det er litt påfallende at ingen tar telefonen akkurat nå, kan ikke vi spillerne forholde oss til noe annet enn at det bare er å stille på jobb som vanlig i morgen tidlig, så får vi nok vite mer da, sier Ardian Gashi, som naturlig nok synes det er synd dersom Grönhagens helseproblemer tvinger ham ut i en ny sykmelding.

Supporternettstedet spekulerer på at dette er slutten for svensken i klubben, men Fredrikstad Blad hevder å vite at treneren full tillit. 17. januar undertegnet han en kontrakt som skal vare ut 2010.

Operert i april
Grönhagen ble operert for et forstadium til kreft i blærehalskjertelen i Stockholm i april. Grönhagen sa da at de svenske legene som opererte ham fortalte om et vellykket inngrep.

- De fjernet den rakkeren som det var noe galt med. Teknikken fikser det meste nå og vi må jo stole på robotene. Vi kunne også utsatt operasjonen, for det er normalt sett en langsomt voksende sykdom. Men jeg ville ikke ha det i kroppen, og tenkte at det ville være best å ta bort skiten, sa den svenske hovedtreneren.

Assistenttrener Tom Freddy Aune ledet laget i svenskens fravær.

Verken Anders Grönhagen, Tom Freddy Aune, Adm. direktør Runar Henriksen eller informasjonsavdelingen i FFK har foreløpig besvart Dagbladets henvendelser.