Grönhagen vet hvordan spissene hans har det

FFK-treneren har opplevd måltørke selv.

INEFFEKTIV: Everton er et godt eksempel på en FFK-spiss som ikke scorer mål for tida.
Foto:  Jon Olav Nesvold / SCANPIX
INEFFEKTIV: Everton er et godt eksempel på en FFK-spiss som ikke scorer mål for tida. Foto: Jon Olav Nesvold / SCANPIXVis mer

||| FREDRIKSTAD (Dagbladet.no): Fredrikstad - Start 1-0.

Everton Santos da Costa, Gardar Johannsson, Dominic Adiyiah, Andreas Tegström og Michael Trulsen er spissene FFK har rullert med i år.

Tilsammen har det kun resultert i kun fire mål på tolv kamper i år.

Hovedtrener og den tidligere GIF Sundsvall- og Djurgården- spissen Anders Grönhagen vet alt om hva hans spisselever hans opplever om dagen.

- Jeg vet hvor kjedelig det er å gå målløs av banen kamp etter kamp når man er spiss. Det jeg også vet, er hvor deilig og forløsende det er å få det målet alle venter på, sier han til Dagbladet.

For det står ikke på innsatsen eller spillet, men det er målene som mangler hos FFKs spisser.

- Everton gjorde en meget god kamp mot Start og var et aktivum på topp kampen igjennom. Både han og Gardar (Johannsson) var svært delaktige i seieren, fortsetter han.

TROR PÅ BEDRING: FFK-trener Anders Grönhagen vet hvor kjedelig det er å gå målløs av banen, men vet også hva det vil si å få målet man har ventet på.Foto:  Jon Olav Nesvold / SCANPIX
TROR PÅ BEDRING: FFK-trener Anders Grönhagen vet hvor kjedelig det er å gå målløs av banen, men vet også hva det vil si å få målet man har ventet på.Foto: Jon Olav Nesvold / SCANPIX Vis mer

Som kjent er også FFK i en prosess hvor utgiftene skal kuttes. Grönhagen tror ikke det er stor mulighet for å hente en ny spiss i nærmeste fremtid.

- Vi har fem spisser og akter å bruke de i år. Skulle det dukke opp noe helt spesielt vil vi selvsagt vurderere situasjonen. Nå må vi bare fortsette å ha troen på at de skal lykkes og jobbe hardt med de på treningene fremover.

For Grönhagen bryr seg ikke om det blir midtbanespillerne som må avgjøre FFKs kamper i fremtiden.

- Bare vi vinner, så er jeg fornøyd, avslutter han til Dagbladet.