Grönholm og Loeb på vei til Ford

Franske lag legges ned.

(Dagbladet.no): Det hjelper ikke at franske Sebastien Loeb går mot sitt andre VM-gull på rad. Neste år skal både Citröen legge ned sitt WRC-team.

Det samme gjelder Peugeot, og dermed står to av WRCs to største stjerner uten arbeidsgivere neste VM-sesong: Loeb og finske Marcus Grönholm.

Ikke rart Ford er interesserte.

Ifølge Motorsport News er tidligerere verdensmester Grönholm allerede i samtaler med laget om et ledig sete. Loeb kobles selvsagt også til teamet.

Ford lanseres en ny WRC-Focus neste sesong, det ventes at den nye modellen skal være høyst konkurransedyktig. Det frister Grönholm som ikke har har fått det helt til i Peugeots 307.

- Det er ingenting å fortelle om ennå, Kanskje i august. Med de rette tingene på plass føler jeg at jeg fortsatt kan vinne. Nå har jeg hatt to dårlige år, noe jeg ikke regnet med. Hvis noe godt dukker opp, vil jeg gjerne fortsette, sier Grönholm.

• WRC-sirkuset fortsetter i med Rally Argentina i helga. SS1 og SS2 starter like etter midnatt norsk tid, 22. og siste prøve er ferdig søndag kveld.

FORD PÅ JAKT: Sebastien Loeb (i midten) og Marcus Grönholm (til høyre) kan utfordre Petter Solberg i en Ford neste år. Foto: SCANPIX/EPA
FORD PÅ JAKT: Sebastien Loeb (i midten) og Marcus Grönholm (til høyre) kan utfordre Petter Solberg i en Ford neste år. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer
VERDENSMESTER I 206: Marcus Grönholm har ikke vært like rask i Peugoets 307 de to siste sesongene.