Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gro får behandling før finalen

Massasje mot ankelproblemet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Dagbladet.no følger finalen direkte klokka 16!

STOCKHOLM (Dagbladet.no): La det være sagt med en gang, Gro Hammerseng er bedre i ankelen i dag enn hun var i går kveld.

Det er ingen fare for at hun ikke spiller kveldens kamp, men hun må behandles i forkant for å kunne tåle 60 harde minutter mot russerne.

- Hun vil få litt behandling før kampen, men mest av alt handler det om å gi ankelen ro, sier landslagslege Ola Sand til Dagbladet.no.

Kapteinen har slitt litt med akillesen i flere år, men det har ikke vært verre enn at hun har kunnet spille.

Sirkulasjonsmassasje

Selv om semifinalen mot Frankrike var tøff, ble ikke ankelproblemet forverret for Ikast-spilleren.

- Hun var mye bedre etter kampen i går enn etter den forrige kampen, forteller Ola Sand.

ER SPILLEKLAR: Gro Hammerseng har fått ankelbehandlig den siste tida, og tiltakene fortsetter i forkant av finalen. Hun har ingen problemer med kneet, som førte til at hun mistet fjorårets VM. Her behandles hun av landslagslege Ola Sand. Foto. BJØRN LANGSEM
ER SPILLEKLAR: Gro Hammerseng har fått ankelbehandlig den siste tida, og tiltakene fortsetter i forkant av finalen. Hun har ingen problemer med kneet, som førte til at hun mistet fjorårets VM. Her behandles hun av landslagslege Ola Sand. Foto. BJØRN LANGSEM Vis mer

I forkant av ettermiddagens EM-finale mot Russland vil Gro få litt forsiktig sirkulasjonsmassasje. Når hun kommer til arenaen Hovet i den svenske hovedstaden, vil hun varme opp litt ekstra før hun løper inn i hallen sammen med de andre jentene.

- Det kan hende vi setter henne litt på sykkelen, slik vi har gjort med Katrine, sier legen, bare noen timer før finaledramaet starter.

Keeper Lunde slet med en lårskade før mesterskapet, men ble friskmeldt rett før alvoret startet i Göteborg. Hun har likevel varmet opp ekstra godt før kampene, for å ikke gå på en ny smell.

- Alle er klare til kamp, og Marit og Thorir kan velge fra øverste hylle, sier Ola Sand.

I formiddag ble det bestemt at Terese Pedersen og Anne Kjersti Suvdal står over finalen.

image: Gro får behandling før finalen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!