Gro fortsatt god som gull

Scoret fire mål for Ikast i går.

Gro Hammerseng koser seg fortsatt stort over OL-gullet. Nå er hun inne i en monstermåned med ti kamper for Ikast. Sønderjyske ble slått 33-27 onsdag.

Hammerseng bidro med fire mål på en dag da Ikast for en gangs skyld hadde en dansk toppscorer i Sara Hansen (7). Ragnhild Aamodt og Katja Nyberg scoret også fire mål, Alette Stang tre, Isabel Blanco to og Tonje Nøstvold ett for den norskdominerte klubben.

OL-finalen i august ble helnorsk, og Hammerseng var meget sentral da Russland sprakk helt i starten av kampen.

- Jeg tenker tilbake på mange av de gode opplevelsene i OL og blir i godt humør av det. Jeg har også tittet på bildene jeg tok noen ganger og smiler hver gang. Jeg ser OL-medaljen ganske ofte fordi ei jeg kjenner godt (samboer Katja Nyberg) også er ganske opptatt av sin, sier Hammerseng til NTB.

- OL er et overstått kapittel, og jeg kan ikke leve på den gullmedaljen når jeg er her og spiller for Ikast. Jeg føler meg svært heldig som har fått være med på å vinne OL-gull.

Norge skal forsvare EM-seieren i desember. Mesterskapet går i Makedonia med finale 14. desember.

Før det venter turneringer i Danmark (oktober) og Norge (november).

I tillegg spilles det en flom av klubbkamper.

TYPISK GRO Å VÆRE GOD: Gro Hammerseng, her fotografert under en tidligere Ikast-kamp, var en av flere norske målscorere da det danske laget vant i går kveld. Foto: IVAN SEKRETAREV/AP/SCANPIX
TYPISK GRO Å VÆRE GOD: Gro Hammerseng, her fotografert under en tidligere Ikast-kamp, var en av flere norske målscorere da det danske laget vant i går kveld. Foto: IVAN SEKRETAREV/AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Gro fortsatt god som gull