SAMME FOR NORGE IGJEN? Gro Hammerseng vurderer å gjøre som samboer Katja Nyberg, å si ja til landslaget på nytt. Foto: Morten Holm / SCANPIX
SAMME FOR NORGE IGJEN? Gro Hammerseng vurderer å gjøre som samboer Katja Nyberg, å si ja til landslaget på nytt. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer

Gro gir Norge svar før juni

Kan gjøre comeback på landslaget.

|||

Gro Hammerseng lover å gi et endelig svar om videre satsing på landslaget før neste landslagssamling i juni.

- Det er riktig at landslagledelsen til den neste samlingen vet hvem de har med som vil kjempe om å komme til EM, sier Gro Hammerseng til NTB.

Mens landslaget har vært samlet til trening på Betiostølen i påsken, har Gro og samboer Katja Nyberg trent hjemme i Ikast.

Gro har ikke vært med på landslaget siden hun ledet håndballjentene til OL-gull i Beijing for halvannet år siden, og er fortsatt i tenkeboksen.

Katja Nyberg har hatt landslagspause like lenge, men har sagt at hun vil satse videre. Begge tok en landslagspause etter at kroppen sa stopp.

- Nå er jeg skadefri, og det er godt å kjenne at kroppen er i form igjen. Om det er er følge av mindre belastning siden jeg ikke har vært med på landslaget, får jeg ikke noe sikkert svar på, men jeg antar det det har noe med saken å gjøre. Jeg har fått mer tid til restitusjon, sier Gro.

Hun sier at det siste året før OL var det mange ganger vondt å trene.

- Det er klart det tærer mer på motivasjonen enn dersom du er frisk og rask og ikke har så mange skavanker, sier Gro Hammerseng.

(NTB)

OL-GULL: Gro Hammerseng var sentral da de norske håndballjentene sikret seg OL-gull i Beijing. Arkivfoto: Erik Johansen / SCANPIX
OL-GULL: Gro Hammerseng var sentral da de norske håndballjentene sikret seg OL-gull i Beijing. Arkivfoto: Erik Johansen / SCANPIX Vis mer