Håndball:

Gro Hammerseng-Edin legger også opp

Sa det til lagvenninnene i går.

Bekkestua  20151230.
NM håndball, cupfinale kvinner 2015: Glassverket IF - Larvik HK. Larviks Gro Hammerseng-Edin i aksjon under cupfinalen i håndball for kvinner i Nadderud Arena.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Bekkestua 20151230. NM håndball, cupfinale kvinner 2015: Glassverket IF - Larvik HK. Larviks Gro Hammerseng-Edin i aksjon under cupfinalen i håndball for kvinner i Nadderud Arena. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larvik mister også Gro Hammerseng-Edin etter sesongen. Håndballveteranen gjør som ektefellen Anja og setter karrierestrek, melder TV 2.

– Jeg har bestemt meg. Jeg skal ut på nye eventyr etter sesongen. Det er litt vågalt, for jeg har bestemt meg uten at jeg har en plan, sier hun til kanalen tirsdag.

Mandag kom meldingen om at Anja Hammerseng-Edin legger opp ved sesongslutt. Dagen derpå kom altså også ektefellen Gro med samme beskjed.

– Jeg sa det til jentene i går. De ble litt overrasket, selv om de ikke bør bli det. Jeg er tross alt snart 37 år. Mange trodde jeg skulle ta et år til. Men det er deilig å kjenne på at dette er et valg og ikke noe uunngåelig, sier hun.

Gro Hammerseng-Edin ga seg for det norske kvinnelandslaget i 2013. Hun spilte 167 landskamper og scoret 631 mål. Hennes siste kamp ble EM-finalen mellom Norge og Sverige i 2010.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer