AVBREKK: Larvik må trolig klare seg uten Gro Hammerseng mesteparten av neste sesong. Men håndballstjerna regner med å kommee tilbake etter fødselen.  Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
AVBREKK: Larvik må trolig klare seg uten Gro Hammerseng mesteparten av neste sesong. Men håndballstjerna regner med å kommee tilbake etter fødselen. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

Gro Hammerseng er gravid

Venter barn med samboer Anja Edin.

(Dagbladet): Håndballstjerna Gro Hammerseng (31) og samboeren Anja Edin (28) blir foreldre, det ble kjent da Larvik Håndballklubb i en pressemelding fortalte at Gro er gravid.

- Nå vil vi bare nyte følelsen og håpe at alt går fint, skriver Hammerseng i en SMS til Dagbladet etter at den glade nyheten ble gjort kjent via en pressemelding fra LHK tirsdag kveld.

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, det er spennende tider. Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, siteres hun på i pressemeldinga.

Ifølge Østlandsposten medfører graviditeten trolig at Hammerseng blir borte fra håndballbanen hele neste sesong.

Den tidligere landslagskapteinen har allerede takket nei til landslagsspill i det kommende VM i Brasil.

Sammen med Katja Nyberg utgjorde hun et høyt profilert kjærestepar i Idretts-Norge fra 2005. De to spilte sammen i flere år på det danske laget Ikast. Forholdet tok imidlertid slutt i fjor sommer.

Det er første gang at Edin og Hammerseng bekrefter at de er et par. Ryktene om de to begynte å gå kort tid etter bruddet med Anja Edin, men de har aldri før bekreftet det overfor media - selv om de gjentatte ganger har vist seg sammen.

Også Larvik-spiller Olga Medvedeva er gravid, ifølge TV 2. Det betyr at Larvik vil mangle to viktige bakspillere i store deler av den kommende sesongen.

- Jeg er komfortabel med de spillerne vi har etter at de to nå er gravide, men det er klart vi nå må se oss om etter en ny bakspiller, sier Larvik-trenger Ole Gustav Gjekstad til TV2.

BLIR FORELDRE: Gro Hammerseng og samboer Anja Edin. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BLIR FORELDRE: Gro Hammerseng og samboer Anja Edin. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer