Gro satser alt for Midtjylland

Har droppet landslaget.

SERIESTART: Danske Midtjylland har seks norske jenter på laget denne sesongen. Fra venstre: Alette Stang, Isabel Blanco, Katja Nyberg, Ingrid Ødegård, Tonje Nøstvold og Gro Hammerseng. 
Foto: Trine Andersen /SCANPIX
SERIESTART: Danske Midtjylland har seks norske jenter på laget denne sesongen. Fra venstre: Alette Stang, Isabel Blanco, Katja Nyberg, Ingrid Ødegård, Tonje Nøstvold og Gro Hammerseng. Foto: Trine Andersen /SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gro Hammerseng (29) dropper landslaget og satser alt på klubblaget i det som kan bli hennes siste sesong i dansk håndball.

Serien starter onsdag. Da er det fire måneder siden sist Midtjylland spilte en seriekamp.

- Det har vært et bra sommer der jeg har hatt muligheten til å trene litt annerledes og trene litt mer fordi det ikke har vært kamper og fordi jeg ikke har vært med på landslaget. Det betyr at jeg har kunnet styre belastningen, og det har vært veldig bra, sier Gro Hammerseng til NTB.

Hun har trent mye styrke, og hun har løpt mye ute. Kneet hun har slitt med i mange sesonger, funker bra.

- Akillesen som var litt sliten mot slutten av sesongen, merker jeg heller ikke noe til, sier hun.

- Jeg har vært her i tre sesonger, og har aldri sett Gro i bedre form. Det er en ren fornøyelse å se henne spille, sier trener Kenneth Jensen i Midtjylland.

Modent

Han mener det er en moden beslutning av Gro å droppe landslaget denne sesongen.

- Det betyr at vi denne sesongen forhåpentlig får se Gro enda mer frisk og i bedre form enn tidligere, rett og slett fordi hun ikke trenger å spille så mange kamper. Det er en klar gevinst for oss i FC Midtjylland her og nå, men det er også en stor gevinst for Gro på lang sikt, kanskje også for landslaget, dersom hun på et senere tidspunkt igjen sier ja til å spille i den røde trøyen, sier Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer