Gro skal redde Norge

Gro Espeseth har sagt ja til å spille én landskamp til - VM-kvaliken mot England. - Jeg gjør det for å hjelpe. Det var så mange skader at de var desperate, sier Sandviken-spilleren.

Gro Espeseth har 91 kamper med flagget på brystet, og er en spiller landslagstrener Per Mathias Høgmo gjerne vil ha på laget. Men Espeseth selv har ikke så lyst.

- Jeg har spilt landslagsfotball i 9 år, og har opplevd mye. Nå vil jeg ha tid til venner, familie og studier, sier hun. Om to år er hun ferdig utdannet vernepleier i Bergen.

- Jeg la landslagsfotballen på hylla etter 0- 1-tapet mot Tyskland i november ifjor. Dette er en engangsforeteelse. Jeg lover ikke at jeg skal spille flere kamper enn dette, sier Espeseth.

Men landslagssjef Høgmo har ikke gitt opp håpet etter at Espeseth har sagt ja til en gjestevisitt.

- Gjestevisitt og gjestevisitt... Vi får nå se når VM nærmer seg. Men uansett er Gro en tilvekst, og jeg er veldig glad for å ha henne med i denne kampen vi må vinne hvis vi skal kvalifisere oss direkte til VM, sier Høgmo.

Og Espeseth lover å tenke på det - etter sesongslutt. - VM neste år og OL i Sydney er to gulrøtter. Men jeg gjør ikke opp noen status før etter sesongslutt i år, sier hun.

<B>BLIR MED LIKEVEL: Gro Espeseth </B> fra Sandviken sier ja til å spille én landskamp til for Norge