Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grodås melder om toppform

MANCHESTER (NTB): Frode Grodås, fjerdekeeper i Chelsea og avfeid som ubrukelig av manager Ruud Gullit, sender følgende melding til nordmenn med syltynne VM-nerver: - Jeg er i mitt livs form!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har han oppnådd fordi han uskadd har kunnet gjennomføre beinhardt treningsarbeid sammen med en god keepertrener. Dessuten har han spilt en del reservelagskamper. At dette ikke er tomt prat, har han til hensikt å bevise hos en ny arbeidsgiver. Og det snart.

- Jeg må vekk fra Chelsea fortest mulig og vise at jeg duger. Jeg skal nemlig til VM i sommer.

Chelsea-sjef Ruud Gullit gikk i helgen til heftig angrep på Norges landslagskaptein i pressen. Han sa at Grodås har fått klar beskjed om at han ikke holder mål som førstekeeper, at det så å si er umulig å selge ham, og antydet at vestlendingen er grådig glad i penger.

Grodås vil ikke kommentere utspillet. Han er fullt klar over at en offentlig krangel med Gullit ikke vil gjøre det enklere å få forlate Chelsea.

- Men det er merkverdig at han går ut med dette uten å ha snakket med meg først. Hans kommentarer er en reaksjon på artikler om meg i norsk presse, og han skulle spurt meg om hva jeg faktisk har sagt. Jeg finner meg ikke i sånn behandling. Nå vil jeg vekk. Jeg er så sugen på å spille fotball at jeg nesten ikke får sagt det.

<B>I KNALLFORM:</B> Frode Grodås er ikke enig med sin trener i Chelsea, Ruud Guulit: Selv mener den norske keeperen at han er i knallform om dagen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!