Grodås på hjemmebane

Norge tok seg ikke tid til å trene på Stade Velodrome foran morgensdagens skjebnekamp mot Brasil, og for Frode Grodås ville det vært overflødig. Han vet «alt» om hvordan det er å spille der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er den nye hjemmebanen min, fleiper Grodås som det siste året har spilt flere kamper på Stade Velodrome enn på noen annen bane. Av hans 11 kamper på A-nivå har to gått i Marseille. Tirsdag spiller han der for tredje gang på sju måneder.

Han voktet Norges mål der i kampen mot Frankrike i februar, og holdt buret rent da han spilte andre omgang i stjernekampen foran VM-trekningen i desember. Da spilte han faktisk mot Ronaldo en stund.

- Det var ikke så veldig lenge. Han hadde scoret tre ganger i første omgang og gikk ut etter et kvarter, minnes Grodås. Det blir nok verre å temme Brasils superspiss i morgen.

Større krav

- I alle lagdeler vil det stilles større krav enn normalt. Brasil har individuelt svært gode spillere med veldig mye spisskompetanse. Vi må finne spruten og entusiasmen og gjøre det i lag. Henger lagdelene og hele laget sammen, så kan vi klare det, sier Grodås.

Han virket trygg og opplagt et døgn før Brasils varslede stormløp mot Norges mål.

- Jeg tror de vil gå ut med et skikkelig trøkk i de første 15-20 minuttene. Men vi skal også være skjerpet. Vi skal trykke tilbake, lover Grodås. Han er ikke helt enig med Drillo som har gjort et poeng ut av at laget er tilbake i utfordrerposisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer