Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grodås til L/F Hønefoss

Erik Thorstvedt tror slett ikke det er utenkelig at Frode Grodås (snart 37) kan komme tilbake i landslagsdrakt etter at han har sagt ja til L/F Hønefoss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg tror Frode er i kanonform, sier Norges keepertrener til Dagbladet.

- Vi tar ut de som er best. Og jeg tror Frode glatt kan holde på i fem år til, sier Thorstvedt.

Grodås har de siste sesongene vært i Schalke 04 som reserve. Hvis han ikke blir stoppet av de nye overgangsreglene, blir han å se i norsk 1. divisjon fra slutten av mai.

- Jeg har jo ikke lov til å skrive under ennå, men jeg har sagt ja til en intensjonsavtale. Det er det samme som å skrive under for meg, sier Grodås.

Lei

- I utgangspunktet hadde jeg håpet på en 1. divisjonsklubb, og både Strømsgodset og L/F var veldig aktuelle. L/F har et bra opplegg, og har forsterket laget, samtidig som jeg kjenner Lars (Tjærnås) godt fra før. Jeg er lei av trenere som ikke prater med spillerne, sier han.

Til spørsmålet om landslagsspill, sier han:

- Landslagsspill tror jeg er utenkelig. Jeg må konsentrere meg om å gjøre det godt for L/F. Jeg har fortsatt noe inne, den dagen jeg føler jeg ikke har det, gir jeg meg.

Trygg

Også trener for L/F Hønefoss, Lars Tjærnås, er trygg på at Grodås i det minste er godt trent:

- Frode er noe bortimot narkoman når det gjelder trening. Så at han er i god nok fysisk form, er jeg ikke i tvil om, sier Tjærnås.

Hele Norges coronakart