Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grodås vil sikre seg Kienast

I dialog med Rapid Wien.

(Dagbladet.no): Ham-Kam testet Roman Kienast (21) i treningskamp i Spania i går. Rapid Wien-spissen scoret og overbeviste nok til at trener Frode Grodås anbefaler at klubben forsøker å hente østerrikeren til Briskeby.

- Vi fikk et positivt inntrykk av ham, sier Grodås til Dagbladet.no.

Ham-Kam-direktør Truls Haakonsen har allerede tatt kontakt med Rapid, der Kienast er tredjevalg på topp. Mest sannsynlig vil hamarlaget prøve å leie spissen fram til sommeren, med opsjon på kjøp.

- Vi er i dialog med Rapid og håper å finne en løsning i løpet av kort tid. Lån kan være et alternativ, sier Haakonsen til Dagbladet.no.

Ham-Kam sliter med skader på angriperne sine, og har andre spisser i kikkerten dersom den storvokste U21-spissen forblir i Østerrike.

- Det er primært utenlandske spillere vi vurderer. I Norge har vi ikke råd til å kjøpe en 17. mann i en annen tippeligaklubb. Det er enklere å kjøpe i utlandet, for oss med mindre ressurser. Da får du spillere som går rett inn i elleveren, sier Haakonsen.

STERK SPISS MED ØYE FOR MÅL: Slik blir Rapid Wien-spiss Roman Kienast omtalt på Uefas <a href=\'http://www.uefa.com/competitions/UCL/Players/Player=69836/index.html\'>Rapid-sider</a>.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling