Grodås vrakes ikke

LONDON (Dagbladet): - Det er veldig urettferdig overfor Frode å vinkle Egypt-kampen på det ene baklengsmålet, sier Nils Johan Semb til Dagbladet. Det kan da ikke bety annet enn at nasjonens ballsjef er evig og tro til Grodås faller?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Se hva han (Grodås) gjorde i VM og legg til det han har gjort i høst, sier Nils Johan Semb. - Frode Grodås er en meget god og rutinert keeper. Og derfor velger jeg å se bort fra det som skjedde onsdag kveld.

- Det er uflaks og sånn som skjer i fotball. - Hvilket betyr?

- At vi har tre bra folk å velge mellom på keeperplassen. Den ene, Frode, har erfaringene. De to andre, Thomas (Myhre) og Espen (Baardsen) er unge og gode.

Nils Johan Semb dro til Egypt med uflaks, nyoppståtte stilbrudd i forhold til fortida og tre av fire skuffende resultater. Onsdag kveld fikk han enda mer. Mer uflaks og en ny resultatmessig skuffelse.

Og:

På toppen av det sleivsparket Frode Grodås nytt liv i den miljøgnagende keeperdebatten.

- Det er mye jeg ikke trenger, sier Nils Johan Semb. Underforstått: Keeperdebatten som nå vil blusse opp igjen kunne han tenkt seg å være foruten. Men han faller ikke spillerne sine i ryggen og vil ikke være med på at gamle meritter - og ikke tabber - er det som rår når det gjelder uttak.

- Det er ingen grunn til å stille det spørsmålet, sier landslagstreneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer