NY KONTRAKT: Amund Grøndahl Jansen etter Omloop Het Nieuwsblad foto: Jarle Fredagsvik
NY KONTRAKT: Amund Grøndahl Jansen etter Omloop Het Nieuwsblad foto: Jarle FredagsvikVis mer

Grøndahl Jansen forlenger med LottoNL-Jumbo

Ny toårskontrakt for nordmannen.

(procycling.no): Mens Amund Grøndahl Jansen gjør sine siste forberedelser til søndagens storklassiker, Paris-Roubaix, kunngjør LottoNL-Jumbo at de forlenger avtalen med den 24-årige nordmannen.

I en pressemelding fredag melder det nederlandske WorldTour-laget at de ønsker seg to nye år med den storvokste rouleuren.

– LottoNL-Jumbo er det perfekte laget for meg. Jeg kan gjøre egne ting og har god kontakt med treneren min. Jeg får dessuten syklet et program som ligger meg nært, vårklassikerne, sier Grøndahl Jansen i en pressemelding.

– Jeg tok et stort steg der i fjor og det betalte seg på høsten. Men en seier mangler fortatt. Forhåpentligvis kan jeg innfri de ambisjonene denne sesongen.

Grøndahl Jansen signerte for LottoNL-Jumbo foran 2017-sesongen, etter to fremgangsrike år med Team Joker. Siden har han etablert seg som en pålitelig hjelper for spurteren Dylan Groenewegen, samt demonstrert sitt lovende kaliber i de flamske klassikerne med en rekke gode prestasjoner.

– Talentutvikling er et av grunnpilarene i dette laget. Derfor er det logisk at Amund forlenger med oss og han hadde selv veldig lyst til å bli, sier Richard Plugge, manageren til det nederlandske laget.