Tour des Fjords 2018:

Grøndahl Jansen freste mot rittarrangøren

– Takk til arrangøren for at de gjør jobben vår ekstra farlig, ytret LottoNL-Jumbo-rytteren etter målgang i Egersund.

KRITISERER LØYPA: Amund Grøndahl Jansen var ikke imponert over finalen rittarrangørene lagde i Egersund. FOTO: Jarle Fredagsvik
KRITISERER LØYPA: Amund Grøndahl Jansen var ikke imponert over finalen rittarrangørene lagde i Egersund. FOTO: Jarle Fredagsvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EGERSUND (procycling.no): Tour des Fjords 2018 ble avsluttet med en teknisk krevende løype inne i Egersund. Rytterne kom seg trygt gjennom de siste milene, men enkelte ryttere mente avslutningen var for farlig.

Amund Grøndahl Jansen (LottoNL-Jumbo) syklet inn til en solid femteplass på etappen, men var lite fornøyd etter målgang.

– Det er som vanlig i Tour des Fjords at de lager en idiotisk rundløype. Som ikke gir noen som helst mening. Med mindre det var et cyclocross-ritt. Takk nok en gang til arrangøren at de gjør jobben vår ekstra farlig, og lager noe så idiotisk som det vi driver med her. Etter at vi har et så fint ritt hele veien. Så det setter vi stor pris på alle sammen, ytret Grøndahl Jansen overfor TV 2 like etter målgang.

– Vi synes ikke det er rart at de må betale 400 000 til alle lagene for at de skal komme hit og sykle. Så jeg vet ikke hvem som lager de løypene her. Men de burde få ris, konstaterer 24-åringen.

LottoNL-proffen var langt framme i feltet gjennom hele finalen, og var glad for at han unngikk uhell.

– Jeg satt hele tiden foran fordi jeg var redd for det som skulle komme. Så jeg hadde det ikke så verst. Men med så mange usikrede stolper og innsnevringer så har man potensiale her til å lage noen skikkelig fine ulykker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer