Groningen-kompisene unner Nevland sjansen

I Fulham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Roy Hodgson er i ferd med å hente en liten siddiskoloni til Fulham. Brede Hangeland er allerede klar, og går det som Erik Nevland håper, slår han følge før overgangsvinduet stenger om 10 dager.

Den nederlandske avisa Dagblad van het Noorden skriver at den nedrykkstruede Premier League-klubben vil tilby 31-åringen kontrakt fram til 2011.

Overfor Dagbladet.no sier Nevland at han «absolutt ikke» har vært i kontakt med Fulham, men at han vet om interessen gjennom agent Rune Hauge. - Helt ærlig har jeg ikke peiling på hva som skjer. Jeg tør ikke håpe på noe, men kommer det en sånn sjanse tar jeg den med begge hendene. Det er klart jeg vil det, sier Nevland.

Groningen er samarbeidsvillige

Groningen-direktør Hans Nijlaand har uttrykt forståelse for at Fulham er en kjempesjanse for nordmannen, samtidig som de er svært lite lystne på å miste en av sine mest populære spillere. I desember i fjor ble han kåret til årets person i byen, etter å ha blitt stemt fram av folket.

Nevland har to og et halvt år igjen av kontrakten.

- De (Groningen) har vært veldig samarbeidsvillige, de er villige til å snakke med Fulham. Alle overganger handler om å bli enige om en pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer