Oppstart Bundesliga

Grønt lys for Bundesliga - kan bestemme selv når

Bundesliga skal ha fått muligheten til å velge mellom 15. og 22. mai for restart av ligaen.

SNART SPILL IGJEN: Bundesligaen kan starte opp igjen allerede 15. mai. Da får vi se Jadon Sancho og Erling Braut Haaland tilbake på fotballbanen. Foto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / NTB Scanpix
SNART SPILL IGJEN: Bundesligaen kan starte opp igjen allerede 15. mai. Da får vi se Jadon Sancho og Erling Braut Haaland tilbake på fotballbanen. Foto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Den tyske regjeringen har gitt tillatelse til at tysk Bundesliga kan gjenoppta kampaktiviteten tidligst 15. mai. En rekke medier, deriblant Bild, rapporterer at statsminister Angela Merkel bekreftet opplysningene onsdag.

Bundesliga skal ha fått muligheten til å velge mellom 15. og 22. mai for restart av ligaen. Ifølge Bild er 15. mai den mest trolige datoen.

Kampene vil spilles for lukkede dører.

Karantene

Tidligere onsdag skrev tyske medier at myndighetene var beredt til å gi grønt lys for bundesligakamper i mai, men at de samtidig ville sende samtlige spillere gjennom en to uker lang karanteneperiode i forkant.

Det framgikk angivelig av et avtaleutkast statsminister Angela Merkel og lederne for de 16 tyske delstatene diskuterte i et møte onsdag. Det tyske nyhetsbyrået DPA og flere andre medier er i besittelse av utkastet.

Seinere skal den delen om to ukers karantene ha blitt fjernet fra utkastet, slik at en ukes karantene skal være nok før oppstart.

Fotballen i Tyskland har jobbet på spreng for å legge forholdene til rette for å kunne gjenoppta kampaktiviteten i midten av mai. 15. og 16. mai har lenge vært nevnt som datoer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer