- Grønt lys for Haaland-overgang

Chelsea-trener Thomas Tuchel skal ha fått grønt lys til å hente Erling Braut Haaland (20) til klubben.

ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland er en ettertraktet mann. Foto: NTB
ETTERTRAKTET: Erling Braut Haaland er en ettertraktet mann. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver den tyske storavisa Bild.

Listen over dem som er interessert i superspissen Erling Braut Haaland (20) blir bare lengre. Nå ser også Chelsea på muligheten til å hente Dortmund-stjernen. Chelsea-trener Thomas Tuchel har allerede fått grønt lys for overgangen, erfarer den tyske avisa.

BEVEGELIG: Borussia Dortmund tar ikke lett på bevegelighet, det får Erling Braut Haaland og de andre stjernene kjenne på. Video: Borussia Dortmund / YouTube Vis mer

Chelsea er garantert ikke den eneste klubben som har Haaland på blokka. Spekulasjonene om en gjenforening på Old Trafford mellom Ole Gunnar Solskjær og Haaland ble ikke mindre etter Manchester United-managerens uttalelse på en pressekonferanse onsdag.

- Jeg holder kontakten med Erling, og det er fantastisk å se den spilleren han har blitt. Han er Dortmund-spiller nå, men vi får se hva som skjer seinere, uttalte Solskjær på onsdagens pressekonferanse.

Haalands agent, Mino Raiola, uttalte tidligere denne uka til BBC at alle klubber med ambisjoner burde ha jærbuen på ønskelista.

I intervjuet hevdet han at det er ti klubber i verden som har råd til å kjøpe Haaland og samtidig gi ham plattformen som trengs etter Dortmund-oppholdet. Han fyrer samtidig opp om hvor karrieren kan gå videre.

- Fire av de ti klubbene er i England, uttalte han.

Siden overgangen til Red Bull Salzburg 1. januar 2019 har Erling Braut Haaland vært definisjonen på en målmaskin. Nordmannen har scoret 71 mål på 70 kamper. Bare for Dortmund har han scoret hele 43 mål på 43 kamper. I 2021 har han scoret 17 mål på 17 kamper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer