Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Magnus Powell fikk sparken i Sandefjord

Grorud om Powell-avskjeden:
– Vi har ikke prestert bra nok

Magnus Powell fikk bare lede Sandefjord i seks seriekamper. – Det er ingen som synes situasjonen er ålreit, sier midtstopper Lars Grorud.

Tromsø  20180422.
Sandefjords trener Magnus Powell i eliteseriekampen Tromsø-Sandefjord på Alfheim Stadion.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsø 20180422. Sandefjords trener Magnus Powell i eliteseriekampen Tromsø-Sandefjord på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svenske Powell ble onsdag løst fra kontrakten med eliteserieklubben.

«Sandefjord Fotball og Magnus Powell har kommet til enighet om å avslutte samarbeidet», het det i en melding på klubbens nettsted.

Sandefjord ligger på 12.-plass i Eliteserien. Det er kun blitt fem poeng hittil, og klubben har sluppet inn flest mål av alle: 16.

Svarte ikke om tillit

– Det er ingen som synes situasjonen er ålreit, det er trist. Vi spillerne får krumme nakken og prestere bedre på banen. Det er en revansjelysten gjeng med gutter som ønsker å vise seg fram, sier Lars Grorud til Sandefjords Blad.

Powell ble ansatt som ny hovedtrener i Sandefjord 16. januar. Ifølge Sandefjords pressemelding ble arbeidsforholdet avsluttet etter en «totalvurdering, basert på manglende resultater og i dialogen med spillergruppen».

Styreleder Gunnar Bjønnes ville ikke svare på spørsmål fra SB onsdag hvorvidt Powell hadde styrets tillit eller ikke.

– Ikke bra nok

Neste kamp for Sandefjord er mot formsterke Brann søndag. Hvem som skal lede laget fra sidelinjen da, er ikke klart.

– Vi får noen dager nå fram til kampen mot Brann der vi skal forberede oss godt. Vi har overhodet ikke prestert bra nok. Det er mange gode fotballspillere i klubben, og sammen skal vi vise oss bedre fram enn det vi har gjort så langt i år. Det har jeg god tro på, sier Grorud.

Brann leder Eliteserien og har fem seirer og ett tap så langt. De rødkledde har kun sluppet inn to mål så langt denne sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!