Gross ga Baardsen skylden

MANCHESTER (NTB): Tottenham-manager Christian Gross var ikke fornøyd med Espen Baardsen etter 3-3 mot Liverpool i går. Gross mener at den norske U-landslagskeeperen burde ha avverget Liverpools siste mål.

Bare minuttet gjensto da Steve McManaman utlignet for Liverpool på White Hart Lane. Michael Owen vippet ballen forbi en utrusende Baardsen og i stolpen. McManaman ekspederte returen i nettmaskene.

- Baardsen burde ha tatt den ballen. Jeg advarte ham mot Owens fart, og keeperen min gjorde ikke jobben sin, sa Gross.

Fram til 3-3-målet hadde Baardsen gjort et solid inntrykk. De to første scoringene var han sjanseløs på, og han hadde flere fine redninger. Baardsen var imidlertid ikke den eneste i Tottenhams bakre rekker som fikk unngjelde.

- Sol Campbell gjorde også en feil som kostet oss seieren. Vi har ikke råd til å gi bort mål som vi gjorde i dag, mente Gross, som ga ros til målscorerne Jürgen Klinsmann og David Ginola.

- Ginola spilte glimrende, og det var Klinsmanns beste kamp etter han han kom tilbake til klubben. Jeg trenger disse to som ledertyper, og de har ikke skuffet meg, sa Christian Gross, som later til å ha tilgitt Klinsmann hans knallharde kritikk i forrige uke.

Desto mer grunn til bekymring gir det da at Ginola pådro seg gult kort. Det betyr at han må stå over to kamper i sesongavslutningen.

(NTB)