Groteske detaljer frigitt rundt drapet på nederlandsk idrettsprofil

Volleyballdirektør mistenkes for å stå bak.

SAVNET:  To menn studerer savnet-plakaten av volleyballspilleren Ingrid Visser og kjæresten Lodewijk Severein utenfor sportshallen i Murcia. Nå er det kjent at tidligere trener og sportsdirektør i den lokale klubben er siktet for å ha leid inn noen til å utføre de groteske drapene på det nederlandske paret. Foto: AFP PHOTO / MANUEL LORENZO / NTB Scanpix
SAVNET: To menn studerer savnet-plakaten av volleyballspilleren Ingrid Visser og kjæresten Lodewijk Severein utenfor sportshallen i Murcia. Nå er det kjent at tidligere trener og sportsdirektør i den lokale klubben er siktet for å ha leid inn noen til å utføre de groteske drapene på det nederlandske paret. Foto: AFP PHOTO / MANUEL LORENZO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det kjent at den nederlandske volleyballspilleren Ingrid Visser og hennes kjæreste Lodewijk Severein er funnet drept på en sitronplantasje utenfor den spanske byen Murcia.

Visser har spilt 513 landskamper for Nederland, tatt EM-gull og deltatt i OL.

Både nederlandske og spanske medier melder i dag om groteske detaljer rund drapene.

Ifølge De Telegraaf ble kroppene funnet partert og nedgravd i søppelsekker på sitronplantasjen.

 Lokalavisen i Murcia, Laverdad.es, melder at gjerningsmennene har torturert paret, og blant annet brukket kjeven og trukket ut tennene på Severein, før de ble drept og partert med elektrisk sag.

Tidligere direktør siktet Den nederlandske volleyballspilleren spilte i den lokale klubben, CAV Murcia, fra 2010 til 2012. Gårsdagens opplysninger rundt det nederlandske parets besøk i Spania gikk ut på at de hadde en avtale ved en fertilitetsklinikk i byen.

Paret ble meldt savnet av familien for to uker siden, da de ikke møtte opp til avtalen, og heller ikke var med på flyet som var bestilt hjem.

I dag melder det spanske politiet at en av de tre mennene som er mistenkt for drapene er tidligere trener og sportslig direktør i volleyballklubben Ingrid Visser tidligere spilte for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer