Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Grov keepertabbe da IFK tok tilbake tabelltoppen i Allsvenskan

Mot Helsingborg.

TABBE: IFK Göteborg er tilbake på tabelltopp i Allsvenskan fotball etter 2-1-seier borte mot Helsingborg. Seiersmålet kom på en keepertabbe.
Foto Björn Lindgren / TT
TABBE: IFK Göteborg er tilbake på tabelltopp i Allsvenskan fotball etter 2-1-seier borte mot Helsingborg. Seiersmålet kom på en keepertabbe. Foto Björn Lindgren / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

IFK Göteborg er tilbake på tabelltopp i Allsvenskan fotball etter 2-1-seier borte mot Helsingborg. Seiersmålet kom på en keepertabbe.

Søren Rieks prøvde seg med et langskudd. Keeper Pär Hansson burde ha reddet, men greide det ikke.

- Jeg så ballen, men den vinglet litt, og jeg rakk ikke ned med høyrehånden. Det er tungt akkurat nå, men det kommer flere kamper snart, sa Hansson.

Helsingborg hadde store sjanser til å avgjøre kampen før gjestenes vinnermål i det 70. minutt. Seieren gjør at IFK Göteborg topper tabellen to poeng foran AIK og Norrköping.

Robin Simovic ga Helsingborg en fortjent ledelse til pause, men Jakob Ankersen utlignet en snau halvtime før slutt. Kampen måtte stoppes i 2. omgang på grunn av problemer med utgangene på bortetilhengernes ståtribune. Spillerne ble sendt i garderoben og ble der 20 minutter.

Da kampen kom i gang igjen, avgjorde Rieks. Haitam Aleesami spilte hele kampen for vinnerlaget.

I en annen kamp søndag tok Örebro viktige poeng i bunnstriden med 2-1 borte mot et Hammarby-lag med Lars Sætra og Fredrik Torsteinbø. Vertene scoret først også der, men Pär Ericsson og Astrit Ajdarevic vendte til borteseier.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!