Grovt hetset etter dopingkommentarer

Tarjei Bø gikk i går kraftig ut mot dagens bronsevinner. Det har både innboksen og kommentarfeltet hans på Instagram fått merke. Russiske fans har kommet med grov hets i hans retning de siste 24 timene.

HETS: Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø står ikke høyt i kurs hos den russiske fansen etter at de langet ut mot den russiske gullvinneren på sprinten, Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

ANTERSELVA (Dagbladet): Alexander Loginovs VM-gull på gårsdagens sprint var alt annet enn populært i resten av skiskyttermiljøet. Mens verdensstjerna Martin Fourcade uttalte seg mer diplomatisk rundt den tidligere EPO-tattes VM-gull, var de norske mer kritiske.

Både Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø fyrte løs i intervjusonen i etterkant av løpet.

- Jeg var glad for at det ikke var fjerdeplass da jeg kom i mål. Så kommer en jeg selv pleier å trekke vekk fra resultatlista når vi regner opp, han som gikk inn til gull. Han fortjener ikke å være her, sa Tarjei Bø.

- Han er tatt for EPO. Det er det verste du kan gjøre innen doping. Det er tøft å stå her med en 4.-plass, da, fortsatte han.

På direkte spørsmål fra Dagbladet lørdag, svarte Johannes Thingnes Bø dette om Loginovs gull:

- Jeg tenker nok det samme som dere. Han har vært tatt for en dopingskandale av verste sort. At han skraper opp den formen der, det er imponerende med tanke på det han har vist tidligere i år, sa Thingnes Bø til Dagbladet.

Loginov ville ikke snakke med noen utenlandske journalister etter gulløpet lørdag, og dukket heller ikke opp i intervjusonen etter søndagens bronsemedalje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer