Grovt mot Koss

Hør her, sa jeg til Sjåvi-9 i går formiddag. «I Nagano går tida så fort at de ligger åtte timer foran oss hver bidige dag. Hvor mange minutter utgjør det på en 10000-meter?»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sjåvi-9 knirket med harddisken. Små rustflak drev ut fra diskettstasjonen, så blafret tallet 5,20 på skjermen.

«Akkurat,» sa jeg. «En 10000-meter i Nagano går mer enn 5 minutter fortere enn i Vikingskipet på Hamar på grunn av forskjellen i tidshastighet. Koss' gjeldende verdensrekord ble satt i Vikingskipet. Behøver jeg si mer? Behøver jeg framfor alt si mer på nederlandsk? Nå må Jan Staubo gripe inn før nederlendere og reservebelgiere gribber til seg enda mer norsk arvesølv.»

«Absolutt», sa Sjåvi-9, og tilføyde: «Du har forresten fått e-mail, fra redaksjonsass. Jarle Brenna i TV-Sporten i NRK1. Han ønsker deg god bedring, etter det du skrev om NRK1 i går. Han forklarer at NRK1 og TV2, etter å ha vært venner, deretter uvenner og så venner igjen, kom fram til at det var best for TV-seerne å ikke få hele OL-åpningen i reprise, og at dette har stått i avisene.»

«Omforlatelse,» utbrøt jeg, la musematten på gulvet og falt på kne, først mot Marienlyst, deretter mot Bergen. «Takk redaksjonsass. Brenna, takk o takk store NRK-sportssjef Tor Aune og takk o takk o takk store TV2-sportssjef Bjørn Taalesen. Takk for at dere ordner det så viselig at vi måtte se på svensk TV for å få en skikkelig reprise på OL-åpningen. Og takk for at dere sluttet å leke Tuppen og Lillemor så seint at Programbladet og flere aviser ikke rakk å endre TV-oversiktene sine. Dere hadde jo bare et par- tre år å bli enige på.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer