- Grunn til bekymring

Dette skriver engelske aviser etter Manchester Uniteds 1-0-seier over Kristiansund.

IKKE VELDIG GODE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
IKKE VELDIG GODE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer
  • Kristiansund - Manchester United 0-1

Manchester United hadde flest sjanser og fortjente seieren over Kristiansund på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Men sjansesløseriet imponerer ikke de engelske avisene.

- Ja, det er pre-season, og Solskjærs lag fokuserer fortsatt på et nytt system, noe som gjør prestasjonen viktigere enn resultatet. Men United klarte ikke å bryte ned et lag som er ganske ferskt i den norske toppserien. Dette til tross for at det ble skapt mange sjanser, skriver Daily Mail.

Kan ikke ignoreres

- Med bare 12 dager igjen til seriestart hjemme mot Chelsea, er dette noe de ikke kan ignorere. Det er bare én kamp igjen - mot AC Milan i Cardiff lørdag - til å forberede seg til seriestarten, heter det.

- All kredit til Kristiansund. De forsvarte seg utmerket. Den irske keeperen Sean McDermott var strålende i første omgang.

SE TV: Noah Solskjær debuterte for A-laget til Kristiansund under tirsdagens treningskamp mot Manchester United, hvor pappa Ole Gunnar var trener. Reporter: Fredrik Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

Heller ikke storavisa The Sun tyr til jubeloverskrifter etter seieren:

- United startet trolig med sitt sterkeste lag i Oslo. Det faktum at de ikke klarte å bryte ned et lag som ligger på sjuendeplass i den norske ligaen, gir grunn til bekymring, melder avisa.

- Det var først i det første minuttet av overtida at laget fikk hull på byllen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Videre skriver avisa:

- United er i samtaler om et mulig bytte mellom Romelu Lukaku og Juventus' playmaker Dybala. Etter den tamme forestillingen mot laget fra hjembyen, vil Solskjær være interessert i at dette skjer så fort som mulig.

Lokalavisa Manchester Evening News kårer Scott McTominay til Uniteds beste spiller. De gir ham 8 av 10 mulige poeng på spillerbørsen.

London Evening Standard skriver:

- De røde djevlene dominerte kampen i Oslo. Laget fortjente seieren da Juan Mata scoret på straffe på overtid og sikret klubben en seiersprosent på hundre i pre-season.

- United hadde ballen i 73 prosent av tida. Laget hadde 32 skudd mot Kristiansunds fem. Noen dårlige avslutninger var kanskje det eneste negative for Solskjær i den norske hovedstaden.

MANCHESTER UNITED SPILTE MOT KRISTIANSUND BK: Det endte 0-1 i oppgjøret mellom Kristiansund BK og Manchester United på Ullevaal Stadion i kveld. Reporter: Fredrik Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

Manageren innrømmet overfor TV 2 etter kampen at laget manglet en del på den siste tredjedelen.

Nummer 15

ESPN-reporter Mark Ogden - kjent for å ha gode kilder i United - rangerer Solskjær som den 15. beste manageren i Premier League.

- En klubblegende som spiller. Solskjær må nå bevise at han fortjener å være manager i Manchester United, selv om kvalifikasjonene hans er mindre imponerende.

Ogden rangerer City-manager Pep Guardiola på topp.