Gruppeleder Danmark må spille uten kaptein Agger

Ute med lyskestrekk.

SKADET: Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / CLAUS FISKER
SKADET: Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / CLAUS FISKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia.

Brøndby-forsvareren Daniel Agger blir ikke klar etter at han pådro seg en lyskestrekk i søndagens kamp mot Hobro.

Avgjørelsen ble tatt av Agger selv og landslagssjef Morten Olsen i fellesskap etter en kort telefonsamtale. Der kom det fram at risikoen for å forverre skaden var for stor, skriver Det danske fotballforbundet på sin hjemmeside.

Agger gikk også glipp av de to siste EM-kvalifiseringskampene mot Armenia og Albania på grunn av skade. Agger kom i høst til Brøndby fra Liverpool og kjemper mot blant andre Fredrik Semb Berge om en plass i Brøndby-forsvaret.

Kampen i Beograd går uten tilskuere etter tribunebråket i kampen mellom Serbia og Albania i oktober. Det bekreftet Det europeiske fotballforbundet (UEFA) tirsdag.

Danskene har bedt om en avgjørelse fra UEFA, men forbundet skal først behandle ankesaken 2. desember. Serbia ble tilkjent seier 3-0 i kampen og samtidig fratatt tre poeng og dømt til å spille to kamper uten tilskuere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer