Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gruppeleder Danmark må spille uten kaptein Agger

Ute med lyskestrekk.

SKADET: Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / CLAUS FISKER
SKADET: Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / CLAUS FISKER Vis mer

Danmark må stille med en svekket utgave og uten kaptein Daniel Agger i fredagens EM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia.

Brøndby-forsvareren Daniel Agger blir ikke klar etter at han pådro seg en lyskestrekk i søndagens kamp mot Hobro.

Avgjørelsen ble tatt av Agger selv og landslagssjef Morten Olsen i fellesskap etter en kort telefonsamtale. Der kom det fram at risikoen for å forverre skaden var for stor, skriver Det danske fotballforbundet på sin hjemmeside.

Agger gikk også glipp av de to siste EM-kvalifiseringskampene mot Armenia og Albania på grunn av skade. Agger kom i høst til Brøndby fra Liverpool og kjemper mot blant andre Fredrik Semb Berge om en plass i Brøndby-forsvaret.

Kampen i Beograd går uten tilskuere etter tribunebråket i kampen mellom Serbia og Albania i oktober. Det bekreftet Det europeiske fotballforbundet (UEFA) tirsdag.

Danskene har bedt om en avgjørelse fra UEFA, men forbundet skal først behandle ankesaken 2. desember. Serbia ble tilkjent seier 3-0 i kampen og samtidig fratatt tre poeng og dømt til å spille to kamper uten tilskuere.

Danmark leder gruppe I etter tre spilte kamper med fire poeng, mens Albania og Portugal følger nærmest med fire og tre poeng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling