Gruppespillet var aldri i fare for Arsenal

Vant 2-0 i dagens oppgjør. 5-0 sammenlagt.

DER SITTER DEN: Aaron Ramsey ble tomålsscorer i kveldens returoppgjør mot Fenerbahce. Plassen i Champions League-gruppespillet var aldri i fare. Foto: REUTERS/Toby Melville
DER SITTER DEN: Aaron Ramsey ble tomålsscorer i kveldens returoppgjør mot Fenerbahce. Plassen i Champions League-gruppespillet var aldri i fare. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

• Arsenal - Fenerbahce 2-0 (1-0), 5-0 sammenlagt

(Dagbladet): En plass i gruppespillet var så godt som sikret allerede før Arsenal gikk ut på gresset på Emirates i kveld. I første oppgjør mot det tyrkiske laget, vant London-klubben 3-0.

Det hele ble sikret med 2-0 mot Fenerbahce på hjemmebane i kveld.

Arsenal spilte til tider veldig god fotball, og det første målet kom etter 25 minutter. Det etter at Theo Walcott ble spilt gjennom i feltet, og sendte ballen til Aaron Ramsey, som kom i full fart, og satte ballen enkelt i mål.

- Gøy Aaron Ramsey skulle få to mål på blokka i dagens kamp. Den andre scoringen kom etter lekkert angrepsspill fra de rødkledde. Kieran Gibbs var servitør, som slo ballen langs bakken og inn i feltet. Der kunne Ramsey bredside ballen i mål fra sju meter.

Selv var waliseren fornøyd med sin egen opptreden.

- Vi er fornøyde med serieren, og det var selvsagt også gøy for meg å score to mål. Jeg har god selvtillit for øyeblikket. Vi er et lag av god kvalitet, det fikk vi vist i kveld, sier han til Viasat.

En strek i regningen for London-laget er derimot at Lukas Podolski måtte av banen på båre. Han tok seg til låret etter et løp, og det så ut som han kunne ha strekk eller krampetendenser. Etter å ha snakket litt med laglegen ved sidelinjen, ble han båret ut.