Grusom skade i MMA

Amerikaneren Mike Perry må vente minst seks måneder før han kan bli slått mot nesa igjen, etter at han fikk gjennomgå i tapet mot Vicente Luque.

VANSIRET: Det gikk voldsomt for seg da Mike Perry møtte Vicente Luque i MMA-oktagonen i Uruguay på lørdag. Foto: Jason Silva/USA TODAY Sports/Sipa USA/NTB scanpix
VANSIRET: Det gikk voldsomt for seg da Mike Perry møtte Vicente Luque i MMA-oktagonen i Uruguay på lørdag. Foto: Jason Silva/USA TODAY Sports/Sipa USA/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mike Perry hadde ikke sin beste kveld i MMA-oktagonen i Uruguay natt til søndag norsk tid.

Amerikaneren måtte kjøres rett på sykehuset med pusteproblemer, etter å ha fått nesa brukket og vansiret i oppgjøret mot brasilianske Vicente Luque.

Legene fant raskt ut at nesa måtte opereres, og det tok over en time å få orden på det voldsomme nesebruddet. Operasjonen betyr at 27-åringen nå må vente seg minst seks måneder på sidelinja etter den brutale kampen, ifølge Mike Bohn hos MMA Junkie.

Timelang operasjon

Perry kjempet videre til tross for at det fossblødde fra nesa, men måtte innse at dommerne ga seieren til hans brasilianske motstander etter en delt avgjørelse.

Bildene av nesebruddet spredde seg raskt på sosiale medier. BBCs sportsjournalist Dan Walker var blant dem som delte et bilde av Perry.

Ifølge ESPN-journalist Ariel Helwani skal Perry være ved godt mot til tross for nesebruddet. Hans agent Abraham Kawa sier følgende om klienten sin:

- Operasjonen på nesa tok en time. Han er ved godt mot og er glad for at folk likte kampen og at flere mente han burde vunnet. Planen nå er å bli skrevet ut og så fly hjem. Ingen kontakt på nesa på minst seks måneder, sier Kawa til Helwani.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer