Sten Grytebust imponerer i Superligaen

Grytebust utelukker ikke klubbskifte i januar: - Beste keeperen i ligaen

Sten Grytebust har vært meget god i den danske superligaen i fotball i høst. Keeperen vil ikke avvise at han bytter klubb allerede i januar.

FÅR SKRYT: OB-keeper Sten Grytebust utelukker ikke klubbskifte i vinter. Lagkameratene skryter av ham. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR SKRYT: OB-keeper Sten Grytebust utelukker ikke klubbskifte i vinter. Lagkameratene skryter av ham. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mandag var Grytebust meget god da OB røk 1-3 for Alexander Sørloths Midtjylland. Uten en rekke gode inngripener fra den tidligere Aalesund-keeperen ville sifrene blitt atskillig styggere for gjestene fra Fyn.

Selv har ikke Grytebust svaret på om han fortsatt er OB-spiller når overgangsvinduet stenger ved utgangen av januar.

- På et tidspunkt må jeg videre fra OB. Men om det skjer om kort tid eller om tre år, er ikke godt å si. Jeg skal ikke spille i Danmark resten av karrieren, sier han.

Interesse

- Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt med klubben i ytterligere halvannet år. Men det er klart, at dersom det kommer et godt tilbud for alle parter, vet man aldri. Ellers er planen at jeg blir i OB, tilføyer han.

Fyn-klubbens sportsdirektør Jesper Hansen har tidligere vedgått at det er stor interesse for den norske sisteskansen. Det liker Grytebust å høre.

- Det er da positivt at det er interesse for meg, og det viser at jeg gjør en god jobb for laget, sier han.

- Ligaens beste

Også lagkaptein Kenneth Emil Petersen er glad for å ha nordmannen på laget.

- Sten er superligaens beste keeper. Det er godt å vite at jeg har noen bakerst som redder meg når jeg gjør feil. Det har han gjort noen ganger, sier han.

- Han er en leder, og en av dem som stiller krav til folk. Det er slike typer vi har behov for og trenger flere av. Han er ikke redd for å rope og si det han mener, så han setter en høy standard på trening, tilføyer OB-profilen.

OB ligger i øyeblikket på sjetteplass i den danske superligaen.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer