FLERE ÅR I CITY: Etter alt å dømme forlenger Sergio Aguero kontrakten med Manchester City.  Foto: Howard Walker / Anadolu Agency / NTB Scanpix
FLERE ÅR I CITY: Etter alt å dømme forlenger Sergio Aguero kontrakten med Manchester City.  Foto: Howard Walker / Anadolu Agency / NTB ScanpixVis mer

Guardiola avslører: Aguero nærmer seg ny kontrakt

Gode nyheter for Manchester City. 

Måltyven Sergio Agüero er svært nær en kontraktsforlengelse med Manchester City. Det avslørte manager Pep Guardiola da han møtte pressen fredag.

City vil i løpet av kort tid offentliggjøre at argentineren har forlenget sin nåværende avtale med klubben med ytterligere ett år. Det betyr i så fall at Aguero blir i Manchester-klubben til 2020.

– Jeg vet ikke om jeg er rett person til å snakke om dette, men jeg tror han kommer til å forlenge kontrakten sin. Det er bare ikke offisielt ennå, sa Guardiola.

Aguero, som kom til City fra Atlético Madrid i 2011, må stå over lørdagens hjemmekamp mot Bournemouth i Premier League. Argentineren soner den andre av sin tre kamper lange karantene.

Onsdag var imidlertid måltyven på banen i mesterligaen og scoret like godt tre ganger mot Borussia Mönchengladbach. City vant kampen 4-0.

Så langt denne sesongen står Aguero med ni mål på fem kamper.

(NTB)