- Guardiola er viktigere for Barcelona enn meg

Lionel Messi håper treneren blir.

VIKTIGST: Lionel Messi (t.h) har scoret 50 mål denne sesongen og er fem scoringer unna å bli Barcelonas mestscorende gjennom tidene. Likevel mener argentineren at Pep Guardiola er viktigere for Barcelona enn ham selv. Foto: Reuters / Albert Gea / Scanpix
VIKTIGST: Lionel Messi (t.h) har scoret 50 mål denne sesongen og er fem scoringer unna å bli Barcelonas mestscorende gjennom tidene. Likevel mener argentineren at Pep Guardiola er viktigere for Barcelona enn ham selv. Foto: Reuters / Albert Gea / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lionel Messi har scoret 16 mål på sine siste seks kamper, og er fem mål unna å bli Barcelonas mestscorende gjennom tidene.

Likevel mener argentineren at Pep Guardiola er viktigere for Barcelona enn ham selv.

- Siden han kom har han forandret alt for oss. Han har vunnet alt det er å vinne. Han er viktigere for Barcelona enn meg, sier Messi til nyhetsbyrået AP.

Guardiola har siden han overtok som manager i Barcelona i 2008 skrevet under kontrakter for et år av gangen. Han har ennå ikke skrevet under kontrakt for neste sesong.

- Vi vil at han skal bli, det ville vært best for alle. Det ville vært veldig vanskelig å finne en annen trener og oppnå det vi har oppnådd under ham, vinne det han har vunnet og spille på den måten han har fått laget til å spille, sier Messi.

Argentineren har scoret totalt 50 mål denne sesongen, og er bare tre mål bak sin personlige rekord fra i fjor.

- Jeg prøver ikke å bli den beste i historien. Jeg prøver bare å spille og gjøre ting bra. Jeg føler meg bra når alt ordner seg slik jeg vil, men laget er viktigst. Vi fokuserer alltid på laget, uten dem kunne jeg ikke gjort noe av det jeg har oppnådd, sier Messi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer