IMPONERTE: Raheem Sterling imponerte mot West Ham i helgen. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock
IMPONERTE: Raheem Sterling imponerte mot West Ham i helgen. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/ShutterstockVis mer

Guardiola fornøyd med Sterling

Raheem Sterlings form gjør Pep Guardiola storfornøyd, men Manchester City-manageren forventer mer av angriperen.

Det gleder Guardiola å se Raheem Sterling finne formen så tidlig i sesongen etter at han storspilte mot West Ham.

Sterling scoret to mål (hans to første denne sesongen) og ledet City til en sterk 3-1 seier på søndag. Manchester laget har nå vunnet tre kamper og scoret seks mål denne sesongen.

Til tross midtbanespillerens mål uttalte Guardiola at han var mer fornøyd med Sterling tidligere i sesongen. Likevel ga han spilleren all ære for det gode spillet og at han selv ikke hadde noe med det å gjøre. Han prøver bare å gjøre det som er best for spillerne sine, deretter er det opp til dem hvordan de spiller.

Det manageren hang seg mest opp i var at selv om Sterling scoret i første omgang vant han ikke ballen like mange ganger som han har gjort i tidligere kamper. Spanjolen er likevel fornøyd med ungguttens dynamikk og hans pågangsmot med og uten ball.

I sin første sesong på Ethiad levde ikke Sterling opp til prislappen, men nå ser det ut til at han virkelig vil vise hva han er verdt.

- Jeg prøvde bare å hjelpe ham, å fortelle han at han får ballen oftere hvis han blir i posisjonen sin. Etter det er det hans talent, uttalte spanjolen ifølge ESPN.

- Da City kjøpte denne spilleren med en betydelig sum penger er det på grunn av hans talent. Jeg er glad på hans vegne, for oss og for landslaget.