Hevder Manchester City ble tilbudt Paul Pogba

Guardiola hevder han ble tilbudt Pogba i januar

Manchester City-manager Pep Guardiola fyrer opp før lørdagens Manchester-derby. Manageren hevder han takket nei til å kjøpe Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan.

TILBUDT TIL CITY? Pep Guardiola hevder i alle fall at han fikk tilbud om å hente Paul Pogba til Manchester City i januar. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF
TILBUDT TIL CITY? Pep Guardiola hevder i alle fall at han fikk tilbud om å hente Paul Pogba til Manchester City i januar. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Guardiolas avsløringer satte en ekstra spiss på lørdagens derby mot Manchester United på Citys hjemmebane. Guardiolas menn kan sikre tittelen med seier.

Det var da Guardiola fikk spørsmål om Pogba og Mkhitaryans agent, Mino Raiola, at manageren avslørte overgangstilbudene. Guardiola og Raiola har et trøblete forhold. Agenten kalte spanjolen «et absolutt null, en feiging og en hund» i et intervju forrige måned.

- Endelig får folk vite mine hemmeligheter. Jeg er en dårlig person. Jeg er en feiging, sa Guardiola sarkastisk.

Dårlig stemning

Det har vært dårlig stemning mellom Guardiola og Raiola helt siden en av agentens mest høyprofilerte klienter, Zlatan Ibrahimovic, ble presset ut av Barcelona da spanjolen trente laget.

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er en så dårlig person. Jeg snakker aldri med ham, men for to måneder siden tilbød han meg Pogba og Mkhitaryan. Hvorfor, spurte Manchester City-manageren.

- Jeg er overrasket fordi jeg er en hund. Så jeg er en hund, men han vil at spillerne sine skal komme og spille her, fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer