Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Guardiola i fyr og flamme etter ny seier. Nå lukter City ligagull

Manchester City klatret opp på en andreplass i Premier League etter å ha tatt en komfortabel seier mot Joshua King og Bournemouth.

0-1: Raheem Sterling  sender City opp i ledelsen. Foto: NTB Scanpix
0-1: Raheem Sterling  sender City opp i ledelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • Bournemouth - Manchester City 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Raheem Sterling sendte blåtrøyene opp i ledelsen etter 19 minutter. Den lynraske vingen lurte seg fri på bakre stolpe og fikk en enkel oppgave med å sette inn en retur.

20 minutter før slutt punkterte Tyrone Mings kampen da han satte ballen i eget nett. Det var Sergio Agüero som presset fram målet da han kastet seg inn mellom fire Bournemouth-forsvarere etter et innlegg fra Sterling.

Dermed klatret City opp til andreplass på tabellen etter tre strake seirer. Nå er det åtte poeng opp til serieleder Chelsea, og formen de har vist kombinert med spillerstallen gjør at det lukter spenning om ligagullet.

Pep Guardiola var i fyr og flamme på sidelinja da dommeren blåste av kampen. Bildene viste hvor viktig dette var for den spanske manageren!

- Jeg er veldig fornøyd med måten vi gjennomførte en av de tøffeste bortekampene i året på. Vi startet på femteplass i dag og avsluttet på andreplass. Alle henger med. Det kommer til å bli en kamp om å kvalifisere seg til Champions League, sier Guardiola til Sky Sports, før han fikk spørsmål om Chelsea:

- Luka er for stor, og Chelsea er så solide, så det er ikke fokuset vårt nå. Vi må bare ta det kamp for kamp og prøve å forbedre oss, sa han.

Skadet

Sergio Agüero sa du? Men tente ikke Dagbladets Gameweek et lys for Fantasy-kongen som har abdisert for kort tid siden?

Joda, men Citys nye kjæledegge Gabriel Jesus hinket av banen etter kvarteret var spilt, og dermed fikk argentineren sjansen igjen.

Ikke den verste spissen å ha i bakhånd.

Og Aguero var frisk da han fikk muligheten. I tillegg til å presse fram det andre målet, var han også farlig frampå ved et par anledninger.

Så gjenstår det å se om han A) imponerte Pep Guardiola nok til å ta over plassen igjen eller B) hvor lenge Jesus er skadet.

Guardiola sier til Sky Sports at de vet mer om skaden til stjerneskuddet tirdag morgen.

Annullert mål

En annen som viste seg fram i kveldens oppgjør var Joshua King. Han fortsatte den gode formen og produserte et par halvsjanser.

King trodde også han hadde utlignet like etter Citys første mål, men reprisen viste at han tok ulovlige midler i bruk da han rev seg fri fra Stones og dunket ballen i mål.

Gameweek-panelet har fått besøk av programleder, komiker og skuespiller Håvard Lilleheie. De diskuterer blant annet et utskjelt bonussystem, og tenner et lys for en Fantasy-legende som ikke lenger er en must-have på spillet. Video: Per Ervland Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media